Tým Fipat Floor Vás vítá na našem Blogu!

Publikováno 14. června 2019

Vážení zákazníci,

máme pro Vás dobrou zprávu. Otevřeli jsme pro Vás vzorkovou prodejnu Fipat Floor s.r.o., Zbrojovácká

1594, 755 01 Vsetín (naproti stavebninám TM Stav). Otevírací doba na pobočce je 8:00 -15:30 od pondělí do pátku. Pokud budete potřebovat konzultaci mimo pracovní dobu, neváhejte volat na tel: 603 114 731, kdy se dovoláte paní Simoně Křížkové, která si s Vámi ráda domluví termín, který Vám bude vyhovovat.

Prosím neberte tyto soukromé konzultace jako závazek nakoupit u nás. Budeme rádi, když nám dáte prostor pro prezentaci a sami se na základě zkušenosti s námi, po vytvoření nezávazné cenové kalkulace rozhodnete, zda si vyberete naši společnost pro realizaci jedné z Vašich největších investic v životě, a to je pořízení nového bydlení nebo rekonstrukce toho stávajícího.

Pobočka Vsetín by se dala vystihnout slovy ,,malej, ale šikovnej‘‘. Bohužel ne v každé lokalitě jsme schopni dělat prezentaci velkého formátu, jako máme v Mladé Boleslavi. O to intenzivněji se však budeme snažit Vás přesvědčit odborností a radou, jak celý interiér sladit, jaké materiály použít a kde si dát pozor na různé nástrahy, které v mnohých firmách číhají.

Pro Vaši dokonalou představu jsme schopni Vám materiály nejen fyzicky prezentovat, ale také Vám nakreslit grafický návrh daných materiálů, který dosahuje vysoké kvality a vy jste schopni si představit, jak Váš vysněný interiér bude vypadat.

V neposlední řadě jsme za Vsetínskou pobočku Fipat Floor s. r. o. rádi i z důvodu přiblížení se našim obchodním partnerům na Moravě. Jako firma zabývající se nejen návrhy a realizací podlahových krytin, dveří, kuchyní a ostatního řešení soukromých interiérů, ale především jako dodavatel interiérů ve velkých developerských projektech, školách, školkách, nemocnicích a ostatních státních institucích a jiných velkých komerčních projektech. Budeme moci prostřednictvím našich obchodních zástupců, techniků a realizátorů nabídnout servis v celém Moravském regionu, včetně možnosti prezentace v našich prostorech.

Budu se těšit na setkání s Vámi, ať už v Mladé Boleslavi nebo ve

Vsetíně.

S pozdravem

Ing. Ondřej Martinásek
ředitel
FIPAT FLOOR s.r.o.
Zbrojovácká 1594
755 01 Vsetín
mobil:+420 777 967 071
www.fipat.cz

( Naše produkty které Vám nabízíme jsou plovoucí podlahy Mladá Boleslav, plovoucí podlahy Vsetín, laminátové podlahy Mladá Boleslav, laminátové podlahy Vsetín, dřevěné podlahy Mladá Boleslav, dřevěné podlahy Vsetín, parkety Mladá Boleslav, parkety Vsetín, Marmolem Mladá Boleslav, Marmoleum Vsetín, PVC Mladá Boleslav, PVC Vsetín, PVC na filcu Mladá Boleslav, PVC na filcu Vsetín, zátěžové PVC Mladá Boleslav, zátěžové PVC Vsetín, vinylové podlahy Mladá Boleslav, vinylové podlahy Vsetín, koberce Mladá Boleslav, koberce Vsetín, pohledové stěrky Mladá Boleslav, pohledové stěrky Vsetín, plovoucí vinylové podlahy Mladá Boleslav, plovoucí vinylové podlahy Vsetín, stavební chemie Mladá Boleslav, stavební chemie Vsetín, renovace parket Mladá Boleslav, renovace parket Vsetín, čištění podlahových krytin Mladá Boleslav, čištění podlahových krytin Vsetín, úprava podkladů podlahových krytin Mladá Boleslav, úprava podkladů podlahových krytin Vsetín, tapety Mladá Boleslav, tapety Vsetín, tapetování Mladá Boleslav, tapetování Vsetín, kuchyně na míru Mladá Boleslav, kuchyně na míru Vsetín, zakázková výroba kuchyní Mladá Boleslav, zakázková výroba kuchyní Vsetín, montáž kuchyní Mladá Boleslav, montáž kuchyní Vsetín, návrhy interiérů Mladá Boleslav, návrhy interiérů Vsetín, kreslení interiérů Mladá Boleslav, kreslení interiérů Vsetín, výroba schodišť Mladá Boleslav, výroba schodišť Vsetín, interiérové dveře Mladá Boleslav, interiérové dveře Vsetín, vchodové dveře Mladá Boleslav, vchodové dveře Vsetín, bezpečnostní dveře Mladá Boleslav, bezpečnostní dveře Vsetín, dveře na míru Mladá Boleslav, dveře na míru Vsetín a všechny ostatní služby které jsou spojeny se zařízením interiérů v Mladé Boleslavi a Vsetíně kde máme interiérové studio Mladá Boleslav, interiérové studio Vsetín kde vám rádi odborně odpovíme a nabídneme pro Vás nejlepší řešení Vašeho interiéru.)


V rubrice: Nezařazené